Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamalıdır.

Bu doğrultuda ülke bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak muktezi skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir yer da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz mürtefi bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil geçmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari olduğundan en münteşir standartlardan birisi BS kısaca İngiliz Standardıdır.

Binaların dokumasına isabetli kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği yangın kapısı ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göreceksiniz ki bu mertebe faik birinci sınıf yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page